juli 19, 2024

Kundanpassad supply chain för målmedvetna företag

Målmedvetna företag har i Supply Chain Group en stabil partner med fokus på supply chain och affärsjuridik. Supply Chain Group kan erbjuda såväl kompetenta konsulter som professionell rådgivning i form av skräddarsydda lösningar, anpassade efter varje kunds specifika behov och förutsättningar.

Det är Fredrik Vetander som är VD för Supply Chain Group, ett företag han grundande 2017 och som sedan dess har utvecklats till en framstående aktör inom supply chain och affärsjuridik. Vi träffar honom på kontoret i Västerås där han berättar att det är fokus på individer som i mångt och mycket har lagt grunden till dess framgångar.
– Vi brinner för välmående, och det handlar om välmående för såväl våra medarbetare som våra kunder. Det är hjärtat i allt vi gör och har ända sedan starten varit en väsentlig del av vår affärsfilosofi. Vi vill att alla våra medarbetare ska må bra såväl på som utanför arbetsplatsen, och att de känner sig trygga i sina yrkesroller. Det gynnar förstås våra kunder i slutändan, poängterar Fredrik Vetander.

Skräddarsytt koncept
Supply Chain Group erbjuder konsulter i roller som inköpare samt inom logistik och transport. Stor vikt läggs vid matchning, att hitta rätt person för rätt uppdrag och kund.
– Vi sticker ut i branschen eftersom vi, trots vår storlek, vågar vara agila och ha en hög beläggningsgrad. Vi har en väldefinierad matchningsprocess som hjälper oss att hitta rätt person för rätt uppdrag, vilket ger trygghet för både våra kunder och medarbetare. Vi skapar individuella karriärplaner för våra medarbetare och stöttar dem under hela deras resa. Bakgrund och erfarenhet är viktigt för oss, vår drivkraft är att hjälpa och vi tar det personliga engagemanget på stort allvar, säger Daniel Wahlström, övergripande ansvarig för Supply Chain-verksamheten samt Affärsutveckling hos Supply Chain Group.
Beträffande affärsjuridik kan Supply Chain Group bidra med skräddarsydd rådgivning utifrån varje kunds specifika behov och förutsättningar. Med personligt engagemang sätter de sig in i kundens situation, lyssnar och tar till sig för att i slutändan kunna bistå med kunskap som hjälper kunden framåt.
Supply Chain Group erbjuder härutöver skräddarsydda utbildningar inom inköp och juridik. De arrangerar också lunchseminarier.

Tillväxtresa
Supply Chain Group har utvecklats till en av de större aktörerna i branschen. Bolaget har gedigen erfarenhet inom Supply Chain och Business Law och når ut till kunder nationellt genom SCG Nordic och SCG East.
– Vårt unika försäljningsteam är en av våra styrkor. Utan våra fantastiska medarbetare hade vi inte varit där vi är idag, framhåller Fredrik Vetander som kan se tillbaka på sex framgångsrika år.
Han ser framtiden an med tillförsikt.
– Vi befinner oss på en spännande resa med en flexibel organisation med stor tillväxtpotential, inte minst i Stockholmsområdet. Vi har byggt upp ett brett kontaktnät i branschen och har nyligen dessutom flyttat till nya lokaler med en arbetsmiljö som fyller oss med energi. Vi är visionära och räds inte förändringar. De är en del av vår utvecklingsresa, konstaterar Fredrik Vetander.

Intervju: Caron Pap
Text: Örjan Persson